Samen iets ‘Netjes’ creëren, dat is wat wij het liefste doen. Van posters, flyers, social posts, advertenties, websites en video’s tot aan het ontwerpen van een volledige huisstijl, verpakking of mooie illustratie die omgezet kan worden tot animatie. Netjes staat voor u klaar op het gebied van multimedia-uitingen. Ook voor geboortekaartjes, uitnodigingen voor bruiloften of andere particuliere opdrachten draaien wij onze hand niet om. Het maakt ons namelijk niet zozeer uit wát we maken, als het maar Netjes gedaan wordt!

Bij Netjes houden we van een persoonlijke aanpak en geloven we in samenwerken. We betrekken u daarom volledig in het ontwikkelingsproces. We luisteren naar uw wensen en maken samen de creatieve vertaalslag naar unieke communicatiematerialen. Aangezien illustreren en video een passie van ons is, kunnen wij ook volledig gepersonaliseerde designs voor u ontwerpen, inclusief eigen illustraties en character design, eventueel omgezet tot animatie of promotievideo. You name it, we make it!

Naast dat we ervoor zorgen dat het grafische ontwerp visueel sterk is, denken we ook graag mee over het volledige concept. Van concept-idee tot de complete multimedia uitwerking kunt u dus bij Netjes terecht.

Bespreken we de briefing in centrum Breda of Zeeuws-Vlaanderen onder het genot van een koffietje? Ook telefonisch en per mail zijn wij natuurlijk te bereiken! Wij zijn ook op locatie in te huren als zzp’er op projectbasis.

We kijken uit naar een mooie samenwerking!
Wel zo netjes!
Back to Top